top of page
  • Writer's pictureMirelle Vakantie Oost Algarve

Villa Helder

Updated: May 6

Midden in de natuur gelegen op een heuvel, zonder buren, met uitzicht op zee, ligt Vila Helder. Een schitterend gelegen vakantiehuis met 3 slaapkamers. Helder is voorzien van alle gemakken. Zo heeft het huis verschillende terrassen, een heerlijke loungehoek en een eigen privé zwembad. Bijzonder is de annex, die gasten extra privacy biedt. 1307/AL



Het huis heeft twee tweepersoons slaapkamers en een eenpersoons slaapkamer met elk een eigen badkamer. Eén van de tweepersoons slaapkamers is een ‘annex’ en bereik je via een eigen ingang en terras. Er zijn meerdere terrassen en een loungehoek (overdekt) met een comfortabele loungeset. Verder ligt er naast het huis een privé zwembad.



Het huis is zo groen mogelijk gemaakt: er is een zonneboiler en er zijn zonnepanelen zodat een flink deel van de elektriciteit zelf wordt opgewekt. Het huis is verder van alle gemakken voorzien: de woonkamer en alle slaapkamers hebben airconditioning en verwarming, er staat een smart tv met alle Nederlandse zenders, wifi, wasmachine en vaatwasser. 



Villa Helder is geschikt voor de zomer- als wintermaanden. We leggen voor onze gasten strandlakens klaar. Perfect voor gezinnen, thuiswerkers en rustzoekers. Het huis ligt op loopafstand van Santa Catarina da Fonte Do Bispo (de heuvel af), een klein dorpje tussen Tavira en São Bras de Alportel. Het is een ideale omgeving om te wandelen, vogels te spotten en te genieten van de natuur. 

Meer informatie vind je op www.villa-in-algarve.nl




37 views
bottom of page