top of page

DISCLAMER

Algemeen

Alle informatie, foto's, software en teksten zijn eigendom van Vakantie Oost Algarve en haar partners. Het is verboden om deze content te publiceren of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder toestemming van ons. Neem contact op met Mayke of Mirelle.

 

Doel van onze website

Het doel van de website en socials van Vakantie Oost Algarve is om vraag naar en aanbod van vakantiehuizen bij elkaar te brengen, om verschillende lokale bedrijfjes en initiatieven te ondersteunen en te promoten en om toeristen en vakantiegangers te informeren over de bezienswaardigheden, natuur en strand, cultuur en allerlei evenementen .

 

Prijzen en beschikbaarheid

Vakantie Oost Algarve werkt samen met particuliere huiseigenaren en andere partners en streeft er naar om kwalitatieve en accurate informatie te verschaffen. De verantwoordelijkheid voor deze informatie ligt echter in handen van de huiseigenaar en de partner. Vakantie Oost Algarve heeft beperkt invloed op het up-to-date zijn van de informatie. We zijn ook niet verantwoordelijk voor informatie over een vakantiehuis die niet accuraat, verkeerd of incompleet is.

 

Reserveringen

VakantieOostAlgarve.nl en EastAlgarveHolidays.com geven slechts informatie door, en linken naar de websites van de eigenaren. Soms is er een mogelijkheid om direct doorgelinkt te worden naar een boekings-site van de betreffende accommodatie.

Vakantie Oost Algarve is bemiddelaar (tussenpersoon) bij de verhuur van vakantiehuisjes of bij het afnemen van Diensten. Je kunt niets rechtstreeks via ons huren.

 

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u ons bereiken via vakantieoostalgarve@gmail.com

bottom of page