top of page
  • Foto van schrijvermirellerichters

Suites Sunny Hill B&B

Bijgewerkt op: 3 dagen geleden

Suites Sunny Hill is een splinternieuwe vakantiebestemming , gelegen in Murtais, aan een verharde weg, tussen Fuseta en Moncarapacho.


U bent welkom in onze luxe tweepersoonssuites, van alle gemakken voorzien. De zes suites hebben een eigen terras en grenzen aan een ruime tuin met zwembad. Ontbijt wordt geserveerd in de sfeervolle ontbijtruimte. De accommodatie is rustig en ingericht voor volwassenen ( 16 jaar en ouder).Het complex bevindt zich op circa 2,5 kilometer afstand van het prachtige witte zandstrand van Fuseta. Op 5 kilometer afstand ligt Olhao, een idyllisch kuststadje, vanwaar de boten vertrekken naar verschillende eilanden. In 17 kilometer  bent u in het eeuwenoude Tavira, oud Romeins stadje in de Algarve”.


Suites Sunny Hill ligt in een rustige, natuurlijke omgeving in het natuurgebied Ria Formosa: een 60 kilometer lange lagune met eilanden, zandbanken, duinen en bijzondere flora en fauna. Natuur- en vogelliefhebbers zijn hier op hun plek. In de nabije omgeving bevinden zich meerdere golfbanen.

De luchthaven van Faro bevindt zich op 22 kilometer afstand.


B&B Suites Sunny Hill https://suitessunnyhill.nl

Sitio Dos Murtais 722 M

Moncarapacho {Murtais}

8700-120Algarve, Portugal

+35 1924972736

+31 (0)653206145

70 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page