top of page
  • Foto van schrijverMirelle Vakantie Oost Algarve

Quinta da Vida

Bijgewerkt op: 6 mei

Onze meer dan 120 jaar oude Quinta herbergt vijf charmante accommodaties met grote privé terrassen. Onze huizen zijn ontworpen door een architekt met oog voor authentieke details en zijn voorzien van alle gemakken zoals een uitgebreide keuken, airconditioning (en vloerverwarming voor in de winter), snel internet en een groot zwembad. 92183/ALQuinta da Vida' betekent 'landelijk wonen', en vat de sfeer en het karakter van deze prachtige streek goed samen. De grote tuin en de landelijke omgeving bieden onze gasten rust en vrijheid om te genieten gedurende het hele jaar.

 

Quinta da Vida is gevestigd in een oude olijfboerderij die, in haar vorige bestaan, voornamelijk werd gebruikt voor het persen van de lokale olijven. De Quinta ligt in het oosten van de Algarve, dicht bij Moncarapacho (5km), een stadje op een half uur rijden van de luchthaven van Faro. Lees hier meer over de omgeving.

 

De Quinta herbergt vijf vakantiewoningen en ons privé huis. Bij de verbouwing van het prachtige oude gebouw zijn zoveel mogelijk oude kenmerken bewaard gebleven, terwijl alle faciliteiten die van een moderne vakantiewoning verwacht mogen worden, erin zijn opgenomen. De dikke natuurstenen muren die de woning in de zomer koel houden en in de winter juist de warmte vasthouden, de houten balken en het natuursteen zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Afgezien van alle uitgebreide faciliteiten binnenshuis, hebben alle vakantiehuizen een groot privé terras, evenals een barbecue, eettafel en loungebank.

 

Op het terrein rond de Quinta is er een ruime tuin met prachtige oude bomen en een gemeenschappelijk zwembad met ligstoelen. 

Ook is er een ping pong tafel, volleybalveldje, veel speelgoed en spelletjes.

 

De Quinta maakt gebruik van duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie voor het verwarmen van het water en voor de vloerverwarming. Water wordt opgepompt uit een ondergrondse waterbron.
Casa Estábulo - 6 personen

3 slaapkamers - 2 badkamers, waarvan één ensuite

Terras op het oosten - Dakterras op het westen

Optie tot maximaal 7 personen - 60m2


Casa Vaso - 4 personen

2 slaapkamers - 1 badkamer - Terras op het noorden -

Optie tot maximaal 5 personen - 48m2


Casa da Vida - 4 personen

2 slaapkamers- 1 badkamer met o.a. bidet

Terras op het westen - Optie tot max 5 personen - 56m2


Casa Lagar - Maximaal 6 personen

3 slaapkamers - 2 badkamers - Terras op het zuiden - Terras op het oosten - 60m2


Casa Velha - Maximaal 4 personen

2 slaapkamers - 1 badkamer met separaat toilet

Terras op het westen  - Privé parkeerplaats - 42m2Tot Ziens! Mayke en Gust
122 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page