top of page
  • Foto van schrijverMirelle Vakantie Oost Algarve

Quinta Corcunda

Bijgewerkt op: 27 feb.

Vakantieboerderij, een kleinschalige pittoreske Portugese vakantieboerderij in de oostelijke Algarve, vlakbij het dorp Moncarapacho en Fuseta Beach. In het authentieke Portugese achterland verblijft u in één van de zes geheel unieke en smaakvolle vakantiewoningen. Bij het buitenzwembad met een groot terras en een lange eettafel vind je ligstoelen, fijne zitjes en een honesty bar. Een paradijs voor gezinnen, koppels en overwinteraars die houden van ontspanning en vrijheid in een aangename omgeving. 779/ALQuinta Corcunda

is een pittoreske Portugese vakantieboerderij in de oostelijke Algarve, vlakbij het dorp Moncarapacho en Fuseta Beach. Onze kleinschalige quinta is landelijk gelegen op een groot stuk grond aan de voet van de heuvel ´Ondas´, golf genaamd. In het authentieke Portugese achterland verblijft u in één van de zes geheel unieke en smaakvolle vakantiewoningen. Bij het buitenzwembad met een groot terras en een lange eettafel vind je ligstoelen, fijne zitjes en een honesty bar. Een paradijs voor gezinnen, koppels en overwinteraars die houden van ontspanning en vrijheid in een aangename omgeving.

Charmant landgoed in de natuur

Het rustige landgoed is omgeven door maar liefst vier hectare grond met olijfbomen, sinaasappel-, vijgen- en johannesbroodbomen en een recent aangelegde fruitbomen tuin. Ons uitgestrekte terrein ligt verscholen in een landelijke omgeving met weinig verkeer. De poort van de quinta ligt aan het einde van een onverhard pad en toch is de ligging allesbehalve afgelegen. Diverse uitvalswegen liggen om de hoek en binnen 5 minuten bent u in het centrum van Moncarapacho en op de snelweg.

Sfeervolle overnachting

In de voormalige boerderij van Quinta Corcunda bevinden zich vier luxe vakantiewoningen, elk met een eigen ingang en omgeven door een prachtige tuin. Elke woning en ook de bijbehorende terrassen bieden volop privacy, mooie uitzichten en ze zijn verschillend qua indeling. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en gezelligheid en hebben dit ook in het interieur weerspiegeld. Huiselijk en kleurrijk met een complete keuken, TV, WIFI, moderne badkamers en goede matrassen. Veel originele details uit het jaar 1900 zijn bewaard gebleven. Hierdoor is een mooie mix ontstaan ​​tussen originaliteit, sfeer en comfort. De twee glamping accommodaties staan geheel vrijstaand op het landgoed en hebben beide een eigen zwembad. Eind 2022 hebben wij onze accommodaties gerenoveerd, waardoor het er allemaal weer als nieuw uitziet.

Wij, Marga en Rob runnen onze quinta sinds 2011 met heel veel plezier en vanuit ons hart. Onze gast is bij ons koning en we vinden het belangrijk om een persoonlijke en warme sfeer te creëren. We waarborgen de rust en willen dat iedereen een onvergetelijke tijd heeft op de quinta. Uiteraard respecteren wij de volledige privacy van onze gasten, maar zijn altijd in de buurt als je ons nodig hebt. Wij wonen namelijk in een van de verblijven op de voormalige woonboerderij. Ook denken we graag mee over een mooi uitstapje, bezoek aan een markt of een goed restaurant. Bij aankomst zetten we een flesje wijn voor je klaar en kunnen we zorgen dat je koelkast gevuld is als je pas laat arriveert op de eerste vakantiedag.


Tot Ziens! Marga en Rob


(00351) 912 768 700 ook voor whatsapp

of (00351) 915 107 877105 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page