top of page
  • Writer's pictureMirelle Vakantie Oost Algarve

Oásis Azul - Moncarapacho

Updated: Mar 20

Als je wilt genieten van een rustige en natuurlijke omgeving mét comfort dan ben je bij ons aan het juiste adres. Oásis Azul is een authentieke quinta in het binnenland van Moncarapacho.


In 2020 is de quinta volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een kleinschalig vakantieverblijf voor volwassenen met twee comfortabele studio-appartementen en een sfeervolle Bell-tent.




De appartementen, Casa Cá en Lá, zijn uitgerust met vloerverwarming, airconditioning, comfortabele keuken, luxe badkamer en een eigen terras.


In de Bell-tent Tenda kun je, in de warme maanden, overnachten in de natuur. Tenda is een ruime tent met tweepersoonsbed, buitenkeuken, buitenbadkamer en ruim terras op een plek met veel privacy.





Oásis Azul ligt op een kleine heuvel met vrij uitzicht over een mooie vallei met sinaasappel-, carobe-, vijg-, olijf- en amandelbomen. Je kunt genieten van rust, natuur, ruimte en vrijheid. De ruime tuin is voorzien van verschillende terrasjes en zoutwater 'plunge pool' met ligstoelen. 112600/AL.


Wil je direct reserveren of de beschikbaarheid weten?








Wil je weten welk apartment beschikbaar is of wil je direct reserveren?


Wij zijn het hele jaar open.


Tot ziens, Sandra & Michiel

+351-915 323 202

+31 642 159 000




53 views
bottom of page