top of page
  • Writer's pictureMirelle Vakantie Oost Algarve

Fuseta Apartments - Oost Algarve - Portugal

Updated: Mar 30


Aantal accommodaties

2 appartementen voor elk 4 pers.

Afstand strand

900 meter

Afstand centrum

500 meter - Fuseta

Extra's

zeezicht, jacuzzi, dichtbij trein, zwembad, dakterras, gratis parkeren, airco, wandelgebied, 365 dagen open

Een fantastisch uitzicht over gedeeltelijk de Ria Formosa, en de Atlantische oceaan. Elk uur van de dag een ander zicht door het eb en vloed, zonsopgang tot zonsondergang en de bedrijvigheid op zee. Dit zie je allemaal vanaf de ruime balkons of de dakterrassen van Vista Mar en Bela Vista, tezamen Fuseta apartments (vergunningen 112950/AL en 17360/AL)



Beide appartementen (ca. 100 m2 woonruimte, exclusief het dakterras) zijn voorzien van alle comfort. Hebben 2 slaapkamers (1 met goed bed van 180 x 200 cm, en 1 met 2 fijne bedden van 90 x 200 cm) en 2 badkamers (bad, douche, toilet, bidet, wastafel en toilet). Een gezellige woonkamer met glazen (schuif) pui, met onder andere een TV voorzien van alle internationale kanalen, een Blue tooth speaker, spelletjes en een volledig uitgeruste keuken.





Het ruime dakterras heeft een eet-gedeelte voorzien van uitschuifbaar schaduwdoek, een lounge-hoek en/of een buitendouche, 4 ligbedden en een kitchenette met koel/vrieskast en gas BBQ. Maar het allermooiste is natuurlijk de Jacuzzi, om onder de prachtige sterrenhemel te genieten van uw verblijf in Fuseta, Oost Algarve, Portugal., Beneden is een gedeeld zwembad met infinity pool.





Het dorp Fuseta ligt in de gemeente Olhão, 20 km van de luchthaven van Faro. Het is een klein, bedrijvig en authentiek vissersdorpje, als overdag de vissersbootjes in het haventje liggen zijn de vissers hun netten aan het boeten. De vers gevangen vis wordt op de markt verkocht of gaat direct naar de restaurants waar ze tijdens de lunch of diner op de BBQ geroosterd worden.


Vanuit de appartementen loopt u (over de spoorbrug van treinstationnetje Fuseta-A) zo het dorp in of naar het strand.


Oja, Fuseta heeft 2 stranden: 1 direct aan het dorp met strandtent Borda d'agua, en 1 op het eiland (mei tm september) beide stranden zijn meer dan een bezoek waard!



Ben je enthousiast en wil je direct reserveren, ga dan naar de agenda en reserveringspagina van Fuseta apartments:








Tot ziens! Herman en Mirelle

Tel: (+351) 910807500




110 views
bottom of page