top of page
  • Writer's picturemirellerichters

Casa Fuseta - Fuseta

Casa Fuseta is een heerlijk vakantiehuis. Het bevindt zich in het centrum van het charmante vissersdorpje Fuseta, gelegen in de Algarve, Portugal. Hier kan je heerlijk genieten van zon, zee, strand, een levendig dorpje en de Portugese keuken.





Het huisje is gerenoveerd en traditioneel ingericht. Het is van alle gemakken voorzien zoals een volledig ingerichte keuken, wasmachine, een airconditioning voor de warme dagen en een heerlijk ruim dakterras met barbecue. Het is geschikt voor vier personen. Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en in de voorkamer staat een fijne slaapbank voor ook twee personen. Huisdieren zijn bij ons welkom.


Dankzij de centrale ligging is het slechts 5 minuten wandelen naar het strand, de markthal, het station, de pleintjes met restaurantjes en het prachtige natuurgebied. Zo heb je hier alles binnen handbereik.


Vanuit Fuseta zijn er tal van activiteiten te doen, zoals bootexcursies, watersporten en wandelen in het nabijgelegen beschermde natuurgebied Ria Formosa. De Ria Formosa bestaat uit een 60 km lange lagune met eilanden. Het dorp zelf biedt ook veel gezelligheid met leuke pleintjes, restaurantjes en een lokale markt waar je verse vis en groenten kunt kopen. Fuseta is daarnaast ook erg geschikt voor families en kinderen. 



Casa Fuseta is een ideale plek om te verblijven voor een onvergetelijke vakantie in de Algarve. 


We kijken ernaar uit je te verwelkomen! Johan en Gijs




Tel: (+31) 6 50120664

Licentie: 139963/AL

Adres: Rua Dr. Virgilio Inglês 2b, 8700-032 Fuseta


125 views
bottom of page