top of page
  • Foto van schrijverMirelle Vakantie Oost Algarve

Quinta Jabuti

Bijgewerkt op: 27 feb.

Jabuti betekent schildpad wat voor onthaasten, rust, eigen tempo, mindful en moeder aarde staat. Dit is wat onze plek uit straalt.


In 3 gerestaureerde (2022) Quinta’s verhuren wij 4 vakantiehuizen welke geschikt zijn voor stellen, families, vrienden en of gezinnen voor 2, 4 en/of 6 personen.


De huizen hebben luxe keukens, badkamers, vloerkoeling/ verwarming (duurzaam), prive terras(sen), lekkere bedden en niet te vergeten eigen barbecues!


In het midden van onze mooi aangelegde tuin staat een grote eettafel (20 pers) voor algemeen gebruik met een sfeervol honesty barretje. Hier kun je gezamenlijk eten, spelletjes doen, borrelen en/of barbecuen. Ook is er een zwembad aanwezig.


Onze plek is uniek door de ligging en de locatie. Je hebt rijkelijk uitzicht over heuvels, achterland en de zee. De directe omgeving is landelijk, groen en rustig, terwijl je binnen 5 minuten rijden in de dorpjes Moncarapacho en Fuseta kan zijn. Ook is het dichtstbijzijnde (kindvriendelijke) strand met strandbar op 5 minuten rijden van ons.


We hopen jullie gauw te verwelkomen! Harm Renske en Puk (2 jaar)

122283/AL/ 122266/AL /122265/AL




55 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page