top of page
  • Writer's pictureMirelle Vakantie Oost Algarve

Casa Bonita Olhao

Updated: May 6

is een charmante stadswoning gelegen in het hart van de wijk Barreta in het historische centrum van Olhão, op slechts 5 minuten van de beroemde markten van Olhão en de pier waar vandaan veerboten vertrekken naar de fantastische eilanden met prachtige stranden en op 15 minuten van Faro en de luchthaven.



De woning is in 2022 volledig gerenoveerd met materialen van topkwaliteit en zeer goede smaak, bestaande uit 3 slaapkamers waarvan één en suite, 2 ruime badkamers, een grote woonkamer met houtkachel en een open keuken met uitzicht op de patio met het een dompelbad om af te koelen. Een oase midden in de stad.


Dit charmante herenhuis met dompelbad ligt in het hart van de wijk Barreta in het historische centrum van Olhão, op slechts 5 minuten van de beroemde markten van Olhão en de pier vanwaar veerboten vertrekken naar de fantastische eilanden met prachtige stranden en op 15 minuten van Faro en het vliegveld. Een plek waar je het hele jaar door een heerlijk verblijf kunt hebben. Dus ook in de winter waar de maximumtemperatuur nog steeds rond de 16 graden ligt met minstens 6 uur zon per dag.



De ruimte

Het huis bevat 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer met houtkachel en een open keuken met uitzicht op de patio met een dompelbad.

De trap in de patio geeft toegang tot het grote terras verdeeld in 3 zones, de barbecue en buitenkeuken, gezellige zithoek en een ligweide.



In de stad is het leven goed, Olháo heeft veel restaurants met een gezonde keuken en het hele jaar door entertainment. Het is een klein stadje met vissersdorp-allure gelegen in het oosten van de Algarve. 140798/AL


mail: Mhhulsbeek@gmail.com tot ziens! Martin en Lyanne




20 views
bottom of page