top of page
  • Foto van schrijverMirelle Vakantie Oost Algarve

Casa Bela Vida

Bijgewerkt op: 18 apr.

Bem-vindo à Casa Bela Vida 


logo Casa Bela Vida

In het centrum van het typisch Portugese dorpje Santa Catarina da fonte do Bispo, en toch direct grenzend aan het uitgestrekte heuvelgebied ligt deze kleinschalig vakantieaccommodatie. Een plek met een fijne sfeer om gasten de mogelijkheid te bieden om al het moois te ontdekken wat de Algarve te bieden heeft. 


Bela Vida bestaat uit 5 sfeervolle appartementen/studio’s, die allemaal hun eigen charme hebben en ruimte bieden aan zowel 1 of 6 personen tot een maximum van 16 personen wanneer de gehele Casa gehuurd wordt als groepsaccommodatie voor een vakantie met familie of vrienden. Ieder zijn eigen plekje om zich terug te kunnen trekken, maar ook voldoende mogelijkheden om gezellig tijd samen door te brengen!Bela Vida is voor de vakantieganger die van het Portugese leven wil genieten. Voor de natuurliefhebber, de zonaanbidder, de sportieve vakantieganger, de cultuursnuiver en eigenlijk een ieder die de geheimen van de Algarve wil ontdekken.

Vanaf het enorme dakterras heb je een fantastisch uitzicht over het dorp en de rondom gelegen heuvels. De fraaie tuin is geheel ommuurd voor de privacy. Hier ervaar je een groene oase en knusse terrassen om heerlijk te relaxen en vind je natuurlijk het zwembad . 

Dus Wees Welkom bij Casa Bela Vida 

Vergunning 105992/AL


Wij zien jullie graag eens! Hartelijke groet, Ruben & Vivian44 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page