top of page
  • Foto van schrijverMirelle Vakantie Oost Algarve

A Casa do Professor

Bijgewerkt op: 19 apr.

In misschien wel een van de mooiste tuin van de Algarve ligt ‘A Casa do Professor’.


Een huis voor 14 personen, opgedeeld in 3 huizen: een 8 persoonshuis, een 4 persoonshuis en een 2 persoonshuis.


De huizen zijn sfeervol en bijzonder stijlvol ingericht. Samen met de prachtige tuin die mooi oploopt tegen de heuvel met het gedeelde zwembad, maakt ‘A Casa do Professor’ met haar torentje tot een waar paleis in een paradijs.De huizen kunnen individueel worden geboekt of voor een grotere groep 2 of 3 huizen samen. Het grote 8 persoonshuis (8 slaapplekken) doet dan dienst als ‘hoofdhuis’, haar keuken, woonkamer en terras biedt in dat geval meer dan genoeg plek om gezellig samen te zijn met 14 personen. Ieder huis heeft voldoende privacy en heerlijke eigen terrassen.


In de mooie tuin ligt het heerlijke verkoelende zwembad tussen de mooie grote bomen met fijne ligbedden en zitjes. Daarnaast ligt beneden in de tuin de jeu de boulesbaan tussen de oude olijfbomen.A Casa do Professor ligt in een landelijk rustig gebied, maar op korte rijafstand van alle mooie dingen die de (oost-) Algarve te bieden heeft. Het prachtige Tavira ligt slechts op 7 minuten rijden en de heerlijke stranden liggen op nog geen 12 minuten.


Laat je verwelkomen door de lieve mensen, het heerlijke eten, het fijne weer, de mooie natuur en de prachtige plekken die de Algarve te bieden heeft.Door alle fijne voorzieningen is A Casa do Professor een fijne bestemming in zowel de winter- als zomer periode. Voor zowel grote groepen als voor een romantisch samenzijn met zijn twee.


Kijk maar eens rond op onze eigen website en leuk wanneer je vakantie komt vieren bij ‘A Casa do Professor’. 137163/AL
Met zonnige groet! Familie Coolen
54 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Коментари


bottom of page