top of page
  • Foto van schrijverMirelle Vakantie Oost Algarve

Vakantie Oost Algarve op De Vakantiebeurs '24 Utrecht

Bijgewerkt op: 12 feb.

De vakantiebeurs 2024 in Utrecht was een succes! We hadden voor iedere geïnteresseerde bezoeker een leuke, typische 'Oost Algarve' attentie en alle bezoekers die hun gegevens achterlieten ten konden meedingen naar een supermooie prijs: een prachtige mand met lokale specialiteiten. Inmiddels is de winnaar bekend!


De mand gevuld met wijn, likeur, amandelen, honing, wandelkaarten, een massage bij Wellness Oase East Algarve van Silvia Smeets, een eco-bedrukt zakje zout met lavendel voor in bad van Geertje Pruijsers, ingeblikte sardines én sardine paté, olijfolie, fijne kruiden en nog veel meer! Allemaal naar Utrecht gebracht door Rolph Zuidhof die 1 x per maand met de truck van de Oost Algarve naar Nederland en terug rijdt.
Zoekt u de b&b, het vakantiehuisje, of de privé villa of het appartement welke we u gepresenteerd hebben? Ga dan naar onze speciale vakantiebeurs-accommodatie pagina.

Bekijk de geselecteerde accommodaties gelegen in de driehoek Olhao, São Bras de Alportel en Monte Gordo.

Klik op de foto en u komt direct bij de website en/of e-mail van de eigenaren. Reserveert u uw vakantie bij één van deze accommodaties onder vermelding van VAKANTIEBEURS-2024, dan ontvangt u een speciale verrassing bij aankomst. U bent van harte welkom!"


Op onze website Vakantie Oost Algarve delen we graag bijzondere 'geheime' kleinschalige plekjes in de Oost Algarve van voornamelijk Nederlandse eigenaren. Bekijk voor het gehele aanbod onze pagina accommodaties. Daarnaast staat de website boordevol tips over mooie stranden, lieflijke stadjes, fijne, leuke activiteiten, nieuwtjes over de regio en nog veel meer!


Namens de gastvrouwen Marga, Mayke, Renske en Mirelle van Vakantie Oost Algarve op De Vakantiebeurs: bedankt voor uw bezoek en graag tot ziens in de Oost Algarve!


Ga direct naar de deelnemende accommodaties:324 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page