top of page
  • Foto van schrijvermirellerichters

De Website Vakantieoostalgarve (eastalgarveholidays.com)

Bijgewerkt op: 15 mrt.

Welkom op onze blog! De site waar je tips en accommodaties vindt van kleinschalige Nederlandse eigenaren in de Oost Algarve


Maar wat is nu eigenlijk het doel van de website vakantieoostalgarve.nl en hoe is het ontstaan?.

Enkele jaren geleden kwamen we als klein groepje eigenaren van 8 accommodaties bij elkaar om te brainstormen over een platform om én onze prachtige omgeving de Oost Algarve meer bekendheid te geven én om onze gasten meer en beter

toegankelijke informatie te geven over deze streek. En nu snijdt het mes aan 2 kanten: met deze website, de Facebook pagina en het gekoppelde Instagram account kunnen we onze gasten, en andere bezoekers en geïnteresseerden met betrekking tot de Oost Algarve goed van informatie voorzien en hoeven wij niet altijd zelf alles te vertellen, op te zoeken of bij te houden.Wat is het gevolg van de brainstorm sessie?


Het ontstaan van deze website! De opzet, de administratie, en niet te vergeten de content. Dit up-to-date houden is een doorlopend proces, want alles veranderd; restaurants gaan dicht, accommodaties worden aan- en verkocht, er komen nieuwe leden bij, wandelpaden worden verlegd en waar kun je welke activiteiten doen en wanneer?

Met de hulp en input van al onze accommodatie-houders loopt dit inmiddels goed.


Wat kunnen de bezoekers verwachten van Vakantieoostalgarve.nl?


Je kunt op de diverse pagina's vinden waar je de leukste stranden, golfbanen en wandelingen kunt doen. Maar ook wie je kunt bellen voor Yoga (retreats) een ontspannende massage of bijvoorbeeld medische ondersteuning zonder taal barrières. En natuurlijk onze tips voor de restaurants met het lekkerste eten!


Last but not least zijn wij trots dat we ruim 20 accommodaties verschillende kleinschalige accommodaties, van Villa's tot B&B tot appartementen tot vakantieparkjes aan u kunnen voorstellen.
Op onze Facebook en Instagram pagina's geven we tips waar en wanneer evenement in de Oost Algarve plaatsvinden - denk hier bij aan de plaatsen Faro, Olhão, Loule, Tavira, Sao Bras de Alportel en de diverse kleinere dorpen als Moncarapacho en Fuseta.

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op die sociale media, en ons ook informeren als we iets gemist hebben of als je iets heel leuks bent tegengekomen wat het delen waard is.


En wat dan met deze blog?

Via deze blog willen we jullie informeren over het leven in de Oost Algarve. Wat we meemaken, en tegenkomen kortom wat het vermelden waard is. Dit wordt door ons allemaal geschreven en welke richting het opgaat weten we nog niet maar dat het leuk gaat worden wel!


Dus volg deze blog, like onze Facebook pagina en Instagram pagina en check gewoon regelmatig onze website.


En als je ook een accommodatie hebt die je graag wilt vermelden op onze site: stuur dan een email naar: vakantieoostalgarve@gmail.com


Tot ziens!!!

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page