top of page

Out of Bounds Algarve Golf

'Ontspannen en met plezier golfen.'

Waar: Op een golfbaan naar keuze

Gust Maes

Duur: 120 minuten of langer

Contact gegevens:


E-mail: 

outofboundsalgarve@gmail.com

Tel:     +351912934949 

(ook te bereiken via WhatsApp)

Out of Bounds Algarve Golf

Mijn naam is Gust Maes. Ik ben PGA Holland A-professional en met mijn vrouw Mayke en onze twee zoontjes Bob en Sam, woonachtig in Moncarapacho. Door mijn passie voor de golfsport en het lesgeven heb ik Out of Bounds Algarve Golf gestart in 2016. Mijn doel is om het golfspel zo makkelijk mogelijk te maken en op een ontspannen en plezierige manier je golfspel te verbeteren. Zorgvuldigheid, professionaliteit, geduld en maatwerk zijn kernwaarden waar ik voor sta. Wat is dan mooier om ondertussen te genieten van de mooie banen die de (oost) Algarve te bieden heeft.


Het lesaanbod is divers. Van lessen op de oefenfaciliteiten of in de baan. Of juist een combinatie daarvan.


Eigenlijk is alles mogelijk. Neem vooral contact met mij op of kijk op mijn website.

Wekelijks organiseer ik op donderdag een vriendschappelijke wedstrijd. Die is geheel vrijblijvend en elke week doet er een leuk aantal mensen mee. Elke week spelen we op een andere baan dus houd mijn sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven. Of stuur mij je e-mail adres zodat je op de mailinglijst kan worden gezet. Dan krijg je elke week een email met de nodige informatie.


Ook is er de mogelijkheid om een golfvakantie te boeken via Out of Bounds. Dit in combinatie met mijn eigen accommodatie Quinta da Vida. Voor meer informatie zie onze website.

Duur: 120 minuten of langer

Kosten: €60 per uur

Voor golfvakanties kijk eens bij Quinta da Vida.

bottom of page