top of page

iMergencies

'medische ondersteuning zonder taalbarriere'

Waar: Geheel Portugal

Mark Rink en Jorge Pereira

Van 1 week tot abonnementen voor een jaar en langer

Contact gegevens:

Email: info@imergencies.com

+351 917 999 112

+351 912 391 022 (voor Nederlandse taal)


iMergencies

iMergencies


Reis met vertrouwen, wetende dat we je bij elke stap ondersteunen

Met de iMergencies App kun je de adembenemende landschappen van Portugal verkennen en jezelf onderdompelen in de levendige cultuur, wetende dat we aan je zijde staan, klaar om je te ondersteunen in onvoorziene noodsituaties.


·       SOS-noodknop: krijg snelle hulp in elke crisis met een enkele tik, zodat je direct verbonden bent met ons 24/7 meertalige team van ervaren professionals.

·       Realtime locatie delen: zelfs als je je op een onbekende plek bevindt of moeite hebt om te communiceren, wordt er hulp naar je exacte locatie gestuurd.

·       Vooraf opgeslagen gegevens: de app slaat cruciale informatie van jou, je gezondheid en contacten voor noodgevallen veilig op. Dit betekent dat je je tijdens een stressvolle situatie geen zorgen hoeft te maken over het uitleggen van deze details. We zullen namens jou onmiddellijk toegang krijgen tot alle benodigde informatie en deze delen met de hulpdiensten of de politie. Als je onverhoopt toch naar het ziekenhuis moet, brengen we je familie of andere contactpersonen voor noodgevallen op de hoogte.


Downloand de iMergencies App nu en ontdek zonder zorgen de schoonheid van Portugal!

Van 1 week tot abonnementen voor een jaar en langer

Kosten: afhankelijk van abonnement en service wens

'Onafhankelijk zijn van zorgen is slechts 1 klik van u verwijderd'

bottom of page