top of page
17917945_287945311629025_218050125759705

Stranden

Langs de kustlijn van Faro tot aan de Spaanse grens vind je prachtige uitgestrekte stranden. Heel anders dan aan de westkust vind je hier de waddeneilanden van de Ria Formosa. Hierdoor vind je verschillende soorten stranden. Zoek je een beschut strand zonder golven? Of wil je juist genieten van de wijdse zee mét golven? 


 

413293_mp.jpg

Natuur & Eilanden

De natuur van de oost Algarve is prachtig. Het natuurgebied de Ria Formosa is hier het bekendst. Er zijn verschillende mooie wandel- of boottochten door dit natuurgebied.
Een ander iets minder bekend deel van de natuur van de Algarve is juist het binnenland. Binnen 15 minuten rijden vanaf de kust rijd je de heuvels in. Prachtige uitzichten, authentieke dorpjes en mooie routes maken dit deel heel bijzonder. 

Fuseta.jpg

Dorpjes & Stadjes

De oost Algarve kent dan weliswaar geen massatoerisme maar wel super leuke en gezellige dorpen die absoluut de moeite waard zijn om een bezoekje te brengen. Sommige om eventjes rond te lopen en ergens lekker te gaan eten, anderen juist om uren doorheen te struinen en de Portugese cultuur opsnuiven. 


bottom of page